Центърът за толерантност си поставя амбициозни задачи, свързани с:


– Разработване и развиване на програми, стимулиращи толерантността между различните етнически, религиозни и културни разбирания.

– Подготовка и провеждане на изследвания, подпомагащи разбирателството между различните религиозни и културни нагласи в обществото, както на национално, така и на международно равнище.
– Подпомагане на държавната и общинска администрация, както и неправителствения сектор в разрешаване проблеми и въпроси, свързани с религиозните и културни различия.
– Организиране на различни интелектуални форуми, семинари, занятия и лекторски курсове, както и издателска дейност и публикации в периодични издания, свързани с проблемите на малцинствата и религиозната толерантност.
– Организиране на работни срещи и участие в работата на фондации и сдружения с подобни цели и предмет на дейност
.

За MAG MEDIA

ПР, РЕКЛАМА, ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЯЛОСТЕН ОБЩЕСТВЕН ОБРАЗ, АТРАКТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС, ВРЪЗКИ С ИНСТИТУЦИИТЕ, МАРКЕТИНГ, УПРАВЛЕНИЕ НА КРИЗИ, ДИЗАЙН И РЕАЛИЗИРАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТ, ЛОГО, РЕКЛАМНИ КЛИПОВЕ И МАТЕРИАЛИ, ВСИЧКО ЗА ВАШИТЕ СЪБИТИЯ! ПУБЛИЧНО ГОВОРЕНЕ! Ние сме екип от журналисти, приятели и съмишленици! Решихме да се съберем и заедно да случваме добрите практики! Проектите, по които работим, приемаме за наши каузи. Обединява ни идеята да видим България просперираща, спокойна и красива! Ако и Вие искате това - присъединете се към нас! Бъдете наши партньори и приятели!

Вашият коментар