МАГ МЕДИА - Д-Р ЧАВДАР НИНОВ

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯТ МЕТОД НА Д-Р ЧАВДАР НИНОВ „МИОПУНКТУРА“ ПОСТИГА УНИКАЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОСТНО-СТАВНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

Световноизвестният български лекар Чавдар Нинов постига забележителни резултати при диагностиката,интензивното лечение и профилактиката при травми и дегеративни заболявания на опорно-двигателния апарат и хронифициращите мускулно-скелетни болки, които за конвенционалната медицина са нелечими.

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА „СВ. ЙОАН РИЛСКИ“  – СОФИЯ

НИЩО НЯМА СМИСЪЛ АКО НЕ СИ ЗДРАВ!

Д-р Чавдар Нинов е съпруг на деветкратната ни световна шампионка по художествена гимнастика Бианка Панова. Повече от 20 години живеят и работят в Европа. Д-р Нинов е изправил на крака хиляди пациенти, отписани от медицината или обречени да гълтат хапчета и да живеят с болки завинаги. Хиляди са и спасените от оперативна намеса. Д-р Нинов откри Институт за интегративна медицина „Св. Йоан Рилски“ в София и можем да се възползваме от системата му и тук. Лечението е безболезнено и за много кратко време постига забележителни резултати. „Миопунктура“ е иновативен подход към костно-ставните заболявания, използвайки най-доброто от древната китайска акупунктура и най-новите научни медицински постижения. В работата си д-р Нинов използва и уникален лазер, който регенерира за много кратко време най-дълбоките структури. Много от нелекуваните проблеми в опорно-двигателния апарат предизвикват заболявания на вътрешните органи. Болките във врата, гръбнака, кръста, ръцете, коленете не са безобидни и трябва да се взимат мерки навреме, за да не хронифицират.

МИОПУНКТУРА
Интервю на Катя Сунгарска с девткратната световна шампионка по художествена гимнастика Бианка Панова. (кликни върху снимката)

За MAG MEDIA

ПР, РЕКЛАМА, ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЯЛОСТЕН ОБЩЕСТВЕН ОБРАЗ, АТРАКТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС, ВРЪЗКИ С ИНСТИТУЦИИТЕ, МАРКЕТИНГ, УПРАВЛЕНИЕ НА КРИЗИ, ДИЗАЙН И РЕАЛИЗИРАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТ, ЛОГО, РЕКЛАМНИ КЛИПОВЕ И МАТЕРИАЛИ, ВСИЧКО ЗА ВАШИТЕ СЪБИТИЯ! ПУБЛИЧНО ГОВОРЕНЕ! Ние сме екип от журналисти, приятели и съмишленици! Решихме да се съберем и заедно да случваме добрите практики! Проектите, по които работим, приемаме за наши каузи. Обединява ни идеята да видим България просперираща, спокойна и красива! Ако и Вие искате това - присъединете се към нас! Бъдете наши партньори и приятели!

Вашият коментар